Leer hoe je een geldmachinebouwt met social advertising

Meld je aan voor het #1 advertising membership

  • Maandelijkse masterclass en Q&A

  • In een community van ondernemers

  • Ontvang feedback op je ads en acties

  • Leer van mijn experimenten

  • Direct inspelen op de nieuwste trends

Example image

Example image

Ik test, jij past toe

Wekelijks deel ik experimenten waar jij learnings uit haalt

Example image

Leer van een vakidioot

Ik draai zelf nog iedere dag aan de knoppen en werk met de besten

Example image

Complete funnel

Met de focus op social ads, kijken we ook naar de complete funnel

Even voorstellen

Danique, aangenaam

Na 8 jaar als online marketing manager te hebben gewerkt, heb ik voor honderden merken strategieën gemaakt. Maar waar ik écht op aanga? Social advertising. En dan vooral het opschalen van bedrijven door slimme funnels en unieke creatieve concepten.

En dat begint bij het samenbrengen van creativiteit en data. De kennis die ik gebruik om bedrijven van €0 naar miljoenen omzet te schalen? Die leer ik jou! Of je nu marketeer bent of ondernemer en je wil zelf je advertenties kunnen runnen: Adspells is de plek.

Example image

Janneke ten Brink

Financieel Vrije Vrouw

Van haar wil je leren!

Danique heeft een knaller van lancering voor ons gedraaid waar ze van A tot Z alle touwtjes in handen had. Van webteksten, mails tot de design salespages en het ontwerpen en beheren van de advertenties. Ze is een alleskunner die heel goed weet wat ze doet. Ze weet binnen een week eigenlijk al een complete geldmachine op te zetten. Toppers als Danique zijn heel zeldzaam, dus ik zou mijn handjes dichtknijpen als je haar kunt strikken.

Je agency is niet meer nodig

Bespaar kosten en trek de kennis in-house (of leer het zelf)

Example image

Creatives die scoren

Creative testing

Alles draait om de creative tegenwoordig. Van afbeelding tot video of carroussel. Ik laat je zien welke nieuwe formats er goed werken en welke testen ik heb gedraaid waar jij weer je voordeel uit kunt halen.

Example image

Analyseren als een pro

Bid strategies

Advantage+, handmatig bieden of toch nog op CBO? Maandelijks neem ik de updates met je door en laat ik zien welke campagnes ik draai, hoe ik optimaliseer en met welke resultaten ik thuis kom.

Example image

Partnerships voor de laatste trends

Nieuwste updates vanuit Meta, Pinterest en TikTok

Doordat ik grote accounts run op alle social media platforms, krijg ik ook de eerste updates mee. Trends die eraan komen, nieuwe features, ik hoor ze als een van de eersten en deel ze meteen met jullie. Daarnaast ga ik ook ieder jaar naar Ad World en daar deel ik dan ook weer mijn inzichten over!

Example image

Funnel & online marketing breed

We gaan verder dan de eerste klik

Een klik krijgen via je advertenties is stap 1, daarna begint het spelletje pas echt. Ik neem je daarom mee in emailmarketing, de funnels die ik bouw, copywriting en alle andere onderdelen die belangrijk gaan zijn binnen je marketing

Example image

A/B testen en itereren

I'll make it even better ✨

Deze rubriek gaat iedere maand terugkomen en dan ga je zien wat de kracht van vormgeving is. Maandelijks kies ik 5 members voor wie we de best presterende advertentie opnieuw gaan tweaken met nieuwe vormgeving. Alles draait uiteindelijk om branding en hier ga je dat zien!

Is dit wel iets voor mij?

Dit is wat de huidige members zeggen

Ik wil echt nooit meer uit jouw membership. Jij bent fakking geniaal. Van alle cursussen en opleidingen die ik gevolgd heb is dit mijn meest waardevolle. Thanks dat je Adspells hebt opgezet 🙏

Example image

Anja Borst

Paardenondernemer

Ik volgde Danique al een tijdje via een aantal webinars en social media en wat mij aansprak was dat ze inhoudelijk echt onderlegd is. Spreekt mij enorm aan. Ik heb altijd geleerd: je moet leren van mensen die beter zijn dan jij en dat is ook exact de reden dat ik ben ingestapt in het membership. Het leuke vind ik ook dat het membership je een kans geeft om te groeien als professional en marketeer. Ik verheug mij alleen maar op meer ...

Example image

Gery Stevens

SEO-specialistDe inzichten en strategieën die Danique deelt zijn direct toepasbaar op de campagnes voor mijn klanten. Fijn om middels dit membership omringd te zijn met mensen die allemaal bezig zijn met Social Ads en het verbeteren van hun skills hierin. De masterclasses zijn theoretisch en praktisch tegelijk. Aanrader!

Example image

Manon Koops

Online Marketeer

Volgende ronde: mei

Iedere maand komen er slechts 10 spots vrij

Er staan al 72+ mensen op de wachtlijst